Slider foto

Rookdetectie Te Brecht

Geuropsporing

Klik hier om de recentste foto's te bekijken

reuk opsporen

Beschrijvingen van stank en vieze geuren:

Last van onaangename , doordringende geuren in uw huis, appartement of kantoorgebouwen ? Binnenshuis of buiten?

Soms dagen en dan is het plots weer even weg ? Sommige geuren komen maar bij bepaalde weersomstandigheden naar boven. 

Bel ons zeker bij vieze geuren die naar rioolgeur ruiken! 

Oorzaken:

Door ons gespecialiseerd hoogopgeleid team kunnen we de verschillende oorzaken van slechte geuren achterhalen.

Dit kan te wijten zijn aan een lek in de riolering of een verstopping in de afvoerbuizen of een verstopte beerput wel of niet een volle beerput enz. Maar de oorzaak kan ook liggen aan verouderde afvoerbuizen die door een lek of scheuren / barstjes vieze geuren doorlaten. Alsook kan de oorzaak liggen aan bepaalde constructiefouten in de riolering of een slechte aansluiting van de afvoer.

U ziet er zijn vele oorzaken die voor de onaangename geur kunnen zorgen.

Met het blote oog of een goede neus komt u dat niet te weten en wij uiteraard ook niet!   

Wij zoeken naar de oorzaak van de geur en bieden er de beste oplossing voor en herstellen dit uiteraard na uw goedkeuring.

Hoe geurhinder opsporen?

Geurhinder opsporen wordt opgespoord door een daarvoor bestemd uniek hoogstaand apparaat. Dit wordt aangesloten aan de afvoerleidingen. Daardoor wordt een speciaal gekeurde vloeistof doorgestuwd die na opwarming in rook omgezet wordt.

Rook volgt dezelfde weg als de geur dit resulteert in bijna een onmiddellijke zichtbare rook waar de geur ontsnapt. Zo zal er niet onnodige breekwerken gedaan moeten worden om de vieze geuren en dus om de oorzaak van de geurhinder te achterhalen.

Hier nog meer uitleg indien gewenst:

Rioollucht of rioolstank, putjesgeur of toiletgeur het is eender hoe je het noemt het zijn zurige, onaangename geuren die voor enorme geuroverlast kunnen zorgen. Is de stank van de riool binnen in huis of buiten de woning, wie wil rioleringgeur die voor geurhinder zorgt als er bezoek komt?

Soms denkt men dat de geurhinder van de septische put of beerput komt en soms komt er beerputgeur via de kelder of kruipkelder.

Anderen vinden dat de geurhinder komt vanuit de regenafvoer vaak bij regenweer, harde wind en dan plost houd de hinderlijke geur tijdelijk op.

Bij anderen zitten ze met geurhinder in de badkamer of keuken...

Kortom wat de oorzaak ook maar is van de stankhinder, we sporen het op en lossen het uiteraard op nadat de oorzaak van vieze geur gevonden is.

 

 

Offerte icon GRATIS OFFERTE AANVRAGEN!


Albums

  • Rookdetectie Te Brecht

    Rookdetectie Te Brecht

    Album